Η Ήπειρος αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών, παράδοσης και μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος με ανεξερεύνητες ομορφιές, που σας προϊδεάζει θετικά να βιώσετε πρωτόγνωρα αισθήματα χαλάρωσης και δημιουργικής έντασης. Βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνιά της Ελλάδας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου.

Τα άγρια ποτάμια και τα χιονισμένα βουνά της, συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό, ενώ μοναδικής ομορφιάς είναι οι καταγάλανες ακτές του Ιονίου, με τα ατελείωτα χιλιόμετρα δαντελωτής ακρογιαλιάς. Χάρη στην ποικιλομορφία του φυσικού της περιβάλλοντος παρέχει ένα σπάνιο συνδυασμό δυνατοτήτων, από τον πιο ορεινό τουρισμό μέχρι την πιο μεστή καλοκαιρινή εμπειρία, με τις κοσμοπολίτικες αλλά και ερημικές παραλίες σε μια εναλλαγή αλλά και σε εγγύτητα που ξαφνιάζει. Αυτή η διαφορετική Ήπειρος προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους λάτρεις της φύσης και των υπαίθριων δραστηριοτήτων (rafting, ορειβασία, σκι, ιστιοπλοΐα, ιππασία, πεζοπορία, αναρρίχηση κ.α.).

Ταυτόχρονα, ένα δίκτυο σύγχρονων τουριστικών υποδομών με κυρίαρχα στοιχεία τη ζεστή «σπιτική» Ηπειρωτική φιλοξενία και τις παραδοσιακές γεύσεις της Ηπειρώτικης κουζίνας, είναι το μεγάλο κίνητρο για όσους επιθυμούν ένα άλλο τρόπο αναψυχής και ξεκούρασης. Η σύγκλιση όλων αυτών επιτρέπει να αναπτυχθούν νεωτερισμοί που έχουν ως στόχο να εναρμονίσουν το παρελθόν με το μέλλον, έχοντας ως σημείο αναφοράς το παρόν.

Διακοπές στην Ήπειρο σημαίνει να έχεις δίπλα σου ζωντανή την παράδοση, τη θάλασσα, το βουνό, το ποτάμι, την ιστορία. Διαθέτει σύγχρονο οδικό δίκτυο, το διεθνές λιμάνι της Ηγουμενίτσας και 2 αεροδρόμια, των Ιωαννίνων και του Ακτίου, ενώ υπάρχουν και σύγχρονες μαρίνες.

Η Ήπειρος που είναι εδώ και περιμένει να την ανακαλύψετε!